perjantai 3. toukokuuta 2013

Too Facedin paletin testailua


Pieni blogitauko on ollut paikallaan, ei ole ollut yhtään inspistä kirjoitella. Oikeastaan ei olisi ollut edes mistä kirjoittaa, sillä olen kuljeskellut lähes meikittä pari viikkoa. Vappu teki ainoan poikkeuksen, jolloin naamataulussani oli kerrankin kunnon silmämeikit ripsillä ja timanteilla varustettuna, sekä kukkakuvioinen Lip Tattoo huulissa. Arvatkaa vaan oliko kunnon kameraa silloin mukana?

Eilen lueskeltuani blogeja, sain vihdoin kunnon inspiraation sekä motivaation tehdä postauksia. Bloggaaminen on ihanaa, enkä todellakaan ole kyllästynyt tähän. Välillä on vain hyvä hengähtää ja irtautua kaikesta vähänkin stressaavasta. :)

Tällä kertaa päätin ottaa kuvia The Return of Sexy -paletin avulla tehdystä iltalookista, johon siis otin mallin ylläolevasta Too Facedin ohjelappusesta. Tuloksena oli aikalailla tumma ja violetti smokey eyes, joka on suhteellisen näyttävä ilman irtoripsiäkin. Ikuisena tynkäripsisenä kaipailen lookiin aina lisätuuheutta ripsiin, mutta tällä kertaa uskottelin itselleni, että meikki toimii näinkin. Silmämeikki on kylläkin yllättävän shimmerinen (vaikkei sitä kuvista hirveästi huomaakaan), joten kyseisen paletin omaavan kannattaa olla varuillaan luomiväriä levitettäessä, ettei kimalletta löydy koko naamasta.

Lisäpisteet muuten ylimahtavalle vedenkestävälle kajalille, joka tuli paletin mukana. Mä en ole ollut ikinä kajalin ystävä, vaan eyelinereiden nimeen vannoja, mutta nyt on ääni muuttunut kellossa! Kajal peittyy niiiiiin pehmeästi, ettei mitään rajaa. Ei leviä ympäri luomia, ei liikahdakaan paikoiltaan, vaan pysyy, pysyy ja vielä kerran pysyy. En voi muuta kuin suositella

Meikki syntyi näin:
 
Mitä tykkäätte? :)

- Dreamer

11 kommenttia:

  1. Vau! Onpas kivan näköinen :)

    VastaaPoista
  2. upea niinkuin kaikki sun meikkaukset

    VastaaPoista
  3. Vastaukset
    1. Isot kiitokset kun aina jaksat piristää kommenteillasi! :3

      Poista
  4. Vautsi! :)
    Löysin blogisi vasta tänään, ja tykästyin hirmuisesti! Tekemäsi meikit ovat upeita ja blogin ulkoasu ja selkeät kuvat miellyttävät silmää. Kaikenlisäksi silmiesi väri on todella lähellä minun silmieni väriä, joten voinpa löytää täältä hyviä vinkkejä värinkäyttöön omaan silmämeikin tekoa varten :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos! Ihana kuulla, toivottavasti löydät paljon vinkkejä ja inspiraatiota :)

      Poista
  5. Kyllä tuo paletti on paljon paremman näköinen livenä, ja ihanan pigmenttisen näköinen luomillakin. Ihanan meikin olet kyllä loihtinut :)

    VastaaPoista
  6. Kiva blogi!(:
    http://littlemisswagger.blogspot.com

    VastaaPoista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!