tiistai 9. huhtikuuta 2013

Tilauksessa: Too Faced The Return of Sexy Palette

Lähde: Too Faced

Pretty.fi :stä (taas kerran) lähti matkalle isoin sijoitukseni pitkään aikaan, nimittäin Too Facedin iki-ihana The Return of Sexy -luomiväripaletti! Hintaa tällä paletilla on 48,90 €, jota en normaalisti kyllä hevillä suostuisi maksamaan kosmetiikasta. Kerrankin mulla oli kuitenkin onnea - olin Facebookissa Pretty.fi :n 2000. tykkääjä, joten voitin 20 euron arvoisen lahjakortin! Jeee :)

Mietin pitkään, mihin sijoittaisin 20 euron lahjakortin. Urban Decay ja Too Faced on himottanut mua jo kauan, mutta kun ostin jo UD :n silmämeikin pohjustusvoiteen sekä luomivärin, päätin tilata Too Facedin luomivärejä. Luomivärien valinta oli todella vaikeaa, mutta lopulta päädyin tähän monipuoliseen settiin, josta voi loihtia niin räväkän kuin hillityn meikin. Teen itselleni mieluiten näyttäviä meikkejä, joten täysin neutraalille paletille ei edes olisi käyttöä.

Googletettujen swatchien perusteella luomivärit ovat pigmenttisiä ja todella shimmerisiä, osassa on myös glitteriä. Tämä paletti on saanut kritiikkiä siitä, että se sisältää vain yhden mattaisen luomivärin. Itseäni se ei kuitenkaan haittaa, sillä rakastan shimmerisiä sävyjä. Toki kulmaluulle glitterinen tai aivan liian shimmerinen luomiväri ei toimi, mutta katsellaan sitten kun paletti tulee postista.

Luomivärien lisäksi paletti sisältää myös mustan vedenkestävän kajalin sekä pienen silmämeikin pohjustusvoiteen. Ei paha, sillä googlettelujen perusteella tuo kajali näyttäisi olevan todellakin pikimusta ja erittäin kehuttu mm. pysyvyydestään. Tulen itse myöhemmin kertomaan tästä kyseisestä paletista ja teen varmasti muutamat meikit esiteltäviksi, kunhan vain saan tämän paletin omiin käsiini. Can't wait!

Tänään lähden pitkästä aikaa viettämään laatuaikaa serkkuni kanssa. Olenkin jo lupautunut meikkaamaan hänet, mikäs sen parempaa!

Kivaa tiistaita kaikille

- Dreamer

5 kommenttia:

  1. Aaah ihania värejä tossa setissä! Sulla on tosi informativiisia postauksia ja kivoja tutoriaaleja!

    http://noniintutot.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, noita olen yrittänytkin toteuttaa blogissani :) Juu niin on, odottelen jo innolla palettia kotiin!

      Poista
  2. korjaus: www.vt-chance.blogspot.com

    VastaaPoista
  3. Kuulostaapa ja näyttääkin hyvälle :o Odotan innolla esittelyä, kun on niin mahtavan näköinen paletti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva juttu :) On kyllä ihana paletti, luultavasti vielä kivempi sitten kun luomivärit näkee oikeasti!

      Poista

Kerro rohkeasti mielipiteesi!